Vind hier uw staluitrusting

Wij hebben een groot aanbod van degelijke (gebruikte) stalinrichting. We hebben altijd een variërend aanbod van diverse producten. Neem gerust contact op over de mogelijkheden of bekijk onze actuele advertenties op marktplaats.


Bekijk ons actueel aanbod

BAKKEN

Ruim aanbod van diverse voederbakken voor vleesvarkens en biggen. Verschillende merken zoals Groba, Stalko, Verba en Kari.

BOXEN

Ruim aanbod van dekboxen en boxen voor dragende zeugen. Verschillende merkens zoals Coppens, Van der Lee en van Osch.

KRAAMHOKKEN

Diverse kraamhokken, van verschillende merken zoals: Porcon, Van Osch en Vereijken.

LUCHTWASSERS

Wij bieden regelmatig biologische en chemische luchtwassers aan. Van diverse merken, zoals: AAC, Uniquefill, Farm Air, Robos, Van Boxtel Elektro en Inno Plus

ROOSTERS

Diverse roosters van kunststof, gietijzeren en drie kant. Verschillende merken zoals: Leenders en Mik.

KUNSTOF HOKKEN

Diverse kunststofhokken van 50 tot 100cm hoog, en 100 tot 550cm lang. Ook kunststof planken voor hokafscheiding.

VENTILATIE

Ventilatoren, klimaatregelaars en voelers, kortom complete ventilatiesystemen. Van diverse merkens zoals Stienen, Fancom, Multifan en Microfan.

VOERMACHINES

Complete voermachines inclusief voelers, besturingskasten, aandrijvingen, bochten, ketting en kabel. Van diverse merken, Daltec, Falcon, VDL en Laco.

DIVERSE

Wij hebben ook alle andere denkbare materialen voor varkensstallen en regelmatig ook aanbod voor andere sectoren, zoals geitenhouderij, pluimvee en melkkoeien. Voor ons actuele aanbod kijkt u bij de advertenties.

Over ons

Boekhorst Trading is ontstaan vanuit ons varkenshouderij bedrijf in Horssen. We hebben veel kennis over de materialen zowel vanuit de praktijk als varkenshouder en als verkoper. Onze dienstverlening gaat van de opkoop van losse stalinrichting tot de volledige demontage van gebruikte stallen.

Contactinformatie

Langesteeg 4
6651 KN Horssen

Singel 16
6651 BM Horssen

Bedrijfsinformatie

Boekhorst Trading B.V.
KVK: 82132127

© Boekhorst Trading 2023 - Alle rechten voorbehouden
Gerealiseerd door ENJI Webdesign